Skydesportens dag vel overstĂĄet đź‘Ťđź‘Ť

Skydesportens dag vel overstĂĄet đź‘Ťđź‘Ť
54 der gerne ville skyde m riffel og en pæn stor del af de samme, prøvede også at skyde med pistol.
Så der var pænt tryk på.
Dette arrangement, kan selvfølgelig ikke lade sig gøre, hvis ikke det havde været for de trænere der var med, så en STOR tak til jer.
Der skal også lyde en STOR tak til de skytter der gav en hånd med, både som hjælp på banen og med at fortælle om sikkerheden INDEN de besøgende skulle på banen.
Ydermere en KÆMPE tak, til de forældre der brugte en dag for klubben, dejligt i er med.
Alt i alt en dejlig dag og vi hĂĄber at dette pĂĄ sigt giver lidt nye medlemmer.
De besøgende i år, hyggede sig også både før under og efter skydningerne, dette grundet de forældre og skytter, der havde bagt kage som vi kunne forkæle de besøgende med. Så en KÆMPE STOR tak til jer, dette var med til at gøre den ventetid der kunne være mere tålelig.

PĂĄ bestyrelsens vegne
Tom